Grondwater

Hier vindt u snel en gratis de juiste grondwater specialist. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van experts uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Stand van grondwater zorgt voor vochtproblemen

De vochtproblemen van optrekkend grondwater kunnen behoorlijk hardnekkig zijn. Een oplossing is niet zomaar gevonden, want de grondwater stand is nu eenmaal een vast gegeven waar u uw woning tegen moet beschermen. Rottende balken en vloeren kunnen op den duur grote bouwkundige problemen geven. Laat het zover niet komen en vraag in vijf korte stappen een offerte aan om de problemen rond het grondwater in uw woning aan te pakken. Vraag een vochtexpert hoe u het optrekkend vocht kunt tegengaan. Op basis van zijn diagnose kunt u snel werken aan een oplossing.

Vochtig huis door hoge stand grondwater

Om vochtproblemen met grondwater in huis op te lossen zijn er diverse producten in de handel verkrijgbaar. Ook hebben professionele bedrijven een aantal behandelmethoden ontwikkeld om het grondwater geen kans te geven in een woning. Het injecteren van de muren met een waterafstotend middel wordt veel toegepast. Maar ook het verwijderen van een laag bakstenen en deze te vervangen door een ondoorlatend materiaal, is een goede oplossing voor het bestrijden van optrekkend vocht door het grondwater. Laat een expert eerst een diagnose uitvoeren alvorens maatregelen te nemen.

Houdt grondwater eronder

Vochtproblemen door veranderingen in de stand van het grondwater zijn een veelvoorkomend probleem in ons polderlandje. Maar u kunt hier zelf veel aan doen. Gaten en kieren in de begane vloer kunt u afdichten en ook het luik naar de kruipruimte kan vochtdicht gemaakt worden. Met purschuim gaat dit erg goed. Grondwater zorgt voor optrekkend vocht in huis. Een goed geventileerd huis kan dit vocht voor een groot gedeelte weer afvoeren. Een andere tip is om folie op de bodem van de kruipruimte te leggen; dit houdt de verdamping van het grondwater tegen.Veel plezier met het vinden van een grondwater specialist.

grondwater Vind advies voor uw kelderafdichting
Kelder Nieuws

Er is nog geen Kelder nieuws beschikbaar...

Laatste update: 18-06-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |